Lék na tlak hypotylin

Mám dotaz ohledně léku Hypotylin. Již několik let se léčím s vysokým tlakem. Brala jsem lék Indap a vše bylo v pořádku. Jenže se už prý nevyrábějí tak před měsícem mi OL naordinoval Hypotylin 2,5mg 1 x denně. A od té doby trpím bolestmi hlavy a tlak mám stále kolem 150/80. Jak je možné, že když užívám lék na tlak, tak přesto ho mám vysoký? Mám si zažádat o jiný lék, nebo jsou na mě tyto slabé? Prosím o radu. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Doporučuji vyhledat Vašeho lékaře a informovat ho o Vašich obtížích. Léky na tlak jsou různé,a to jak co se týká léčivých látek, tak co se týká sil (kolik léčivé látky lék obsahuje). Je možné jak to, že nové léky na tlak na Vás působí nedostatečně, tak jiný původ bolestí hlavy.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: