Lék norethisteron

Dobrý den,potřebovala bych oddálit menzes. V lednu 09 jsem přechodila mononukleosu a a lekař mi diagnostikoval,že mám steatosu jater.Prosím je tento lék pro mě vhodný. Mohu ho použít? Děkuji za odpověd.Blanka

Odpověď odborníka:

Blanko, dobrý den! Záleží na tom, jak je nutné menses oddálit. Osobně bych doporučil se tomuto typu léků teď s ohledem na játra vyhnout. Jinak stav jater můžete velmi ovlivnit stravovacími návyky, složením potravy a množství/kvalitou tuků.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: