Lék pro zvětšení přirození

Dobrý den, koupil jsem si Xtrasize pro zvětšení přirození ... a chci se vás zeptat jestli je to 100% bezpečné, jestli budu mít nějaké erekční problémy nebo jestli jsou nějaké vedlejší účinky ? Děkuju předem za odpověď

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že tento preparát asi bezpečný je, ale nečekal bych od něj žádný účinek. Bohužel nevím o žádném léku/výživovém doplňku, po němž by došlo k zvetšení nebo prodloužení penisu. Určitý efekt mohou mít různé mechanické pomůcky, např. http://www.phallosan.cz/ . Toto je ale vhodné zkonzultovat s urologem.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x