Lék timolol užívání

Dobrý den, jsem 3 týdny po operaci šedého zákalu, po kterém jsem užívala kapky Tobradex, potom kapky Dexamethazon, a jelikož mám vysoký nitrooční tlak, tak ještě užívám 2x denně kapky Timolol. Ale popletla jsem to, a užívala jsem Timolol 3x denně stejně jako pooperační kapky. Prosím, nevadí to?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jednorázové užití preparátu Timolol navíc Vám neublíží.

MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.
MUDr. Vladimír Korda, Ph.D.

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: OFTEX oční klinika Pardubice a oční centrum Hradec Králové

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: