Lék visanne a nechutenství k sexu

Lék Visanne na léčbu endometriosy užívám už 5 měsíců a žádné gynekologické potíže nemám. Jen už nějakou dobu nemám chuť na sex. Není problém v partnerovi, ale ve mě. Je možné, že toto nechutenství způsobují hormony v léku? A jestli ano, zmizí po dobrání? Mě i partnera to dost obtěžuje, tak se to snažím nějak vyřešit. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to možné. Po dobrání by se vše mělo vrátit do původního stavu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: