Lék zaldiar

Dobrý den. Ortoped mi předepsal lék Zaldiar, na bolest kyčle. Mám nedůvěru k lékům, ale přesto jsem lék vzala 1 navečer před spaním asi tak v 8,00 hod. V noci jsem spala normálně, ale lék zaačal působit, dopoledne celé jsem ho jsem prospala, je možné, že tento lék působí tak opožděně. a působí tak velkou ospalost, ještě se mi to mikdy nestalo. A mohu ho brát jenom půlku?. Nevím jestli si na něj zvyknu. na bolesti mi nezabírá. ale spím. Děkuji za odpověď. Hezký den z Mostu.

Odpověď odborníka:

Zaldiar je poslední kombinace paracetamolu s tramalem aje pro léčbu těchto potíží vhodný. Kromě snížení bolestí může takto působit. Je třeba připomenout , že po aplikaci léku se vždy dostaví i jisté psychické uvolnění.. Lék nemá téměř žádné vedlejší účinky . 1 tableta není žádná velká dávka

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+78 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
zaldiar | Od: dagmar | 10.6.2015 12:29
Ráda bych se podělila o příznaky po užití léku Zaldiar. Vzala jsem si jeden večer, spala jsem nic moc, budila jsem se, ale dopoledne se mi točila hlava a byla jsem jako omámená. Tak to asi není vodný lék pro mě.
reagovat
re:zaldiar | Od: Je tam slabý opiát | 15.9.2015 23:04
Je tam slabý opiát
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: