Lék.závislost

Začal jsem trpět nespavostí a brát různé druhy léků zolpidem stilnox hypnogen atd...nyní už je beru pět let zjistil jsem totiž že léky mi hlavně pomohou když mám auru na náběh epileptickeho záchvatu nosím je tedy pravidelně u sebe kdyby něco a postupem času se objevila závislost teď si je kupuji za draho od průkopníků jelikož užiju někdy i 3 tablety v průběhu dne ale někdy zas jen jednu nebo když pijí tak raději žádnou. S psychiatrem jsem to řešil a moc to nepomohlo dostal jsem místo toho ještě horší oblbovaky které jsem vyhodil a pokračuji dále jako dřív. Velice bych se rád závislosti zbavil ale nějak to nejde, nebo zase jen omezil půl tablety na noc při nespavosti jako dříve. Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Je jisté že jste na zolpidemu závislý .Jiná cesta není než závislost odbourat,Toto sám nevyřešíte,jen s pomocí odborníka na léčbu lékové závislosti.Vy samozřejmě musíte chtít a mít pevnou vůli,bez vaší spolupráce se ani nejlepšímu odborníkovi léčba úspěšně zvládnout nezdaří.Tedy objednejte se do poradny pro léčbu závislosti.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: