Leknutí a vliv na plod

Jsem ve 12.tt a strasne jsem se předevčírem lekla, muže moje leknutí miminku nějak ublížit? Může mu přestat bit srdicko? Dekuji

Odpověď odborníka:

Martino,
jednorázové leknutí na plod nebude mít vliv a ublížit mu nemůže, ale chápu, že na internetu nebo od známých se člověk dozví různé věci.
Samozřejmě se ale musíte vyvarovat dlouhodobějšího stresu, ten je daleko horší než jednorázové leknutí (nesledovat horory, být psychicky dobrém rozpoložení, příliš se nezaobírat každou zdravotní maličkostí)
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: