Léková interakce

Dobrý den, dnes jsem dostala jako prevenci před častými anginami 1. injekci pendeponu, čekají mě ještě 3. Chci se zeptat, zda se to vzájemně neovlivňuje s HA Evra? Děkuji moc

Odpověď odborníka:

Účinek vámi užívané antikoncepce může být skutečně do určité míry snížen současně užívaným antibiotikem. Doporučuji proto přidat ještě doplňkovou antikocepční metodu, např. kondom ( účinek Pendeponu trvá až 14 dní po aplikaci poslední injekce) nebo můžete též konzultovat svého gynekologa, který vám antikoncepci předepsal. Hezký den

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: