Léková medikace

Prosím o radu. Mám ICH DK, st.p.PTA + stent těsné stenozy AIC dx v 11/04. V současné době obě DK bez ischemie. Laboratoř: chol.5.2 , Trigl 1.7, HDL 1.2, LDL 3.5+, glykemie 5.7 . Držím stálou chol.dietu a pohybový režim. Je nutné užívat léky na snížení cholesterolu ? Děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zda užívat nebo neužívat léky na snížení hladiny cholesterolu bohužel nemohu rozhodnout. Rozhodnout by měl váš ošetřující lékař, který podrobně zná váš současný zdravotní stav. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gastroezofageální reflux (GER) u dětí
Články: Gastroezofageální reflux (GER) u dětí
Většina kojenců si občas po...
Ženská ňadra se s věkem mění, péči ale potřebují stále
Rakovina žaludku
Články: Rakovina žaludku
Zhoubný nádor žaludku je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Přimějte drogově závislého k léčbě – víme jak
Články: Přimějte drogově závislého k léčbě – víme jak
Většina drogově závislých...
Silvestr si užijete i bez alkoholu
Články: Silvestr si užijete i bez alkoholu
Většina z nás to zná: blíží...
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: