Léky

Dobrý den,jsem ve 26.t.t.Mám silnou rýmu a kašel. Chtěla bych vědět kolik šálků bylinných čajů na nachlazení a kašel se může za den vypít? Může silný kašel působit na miminko, např.vyvolání porodu? A ještě bych ráda věděla zda nevadí mazání nosní dutiny různými např.eukaliptovými nebo mentolovými mastmi? Děkuji moc. Martina

Odpověď odborníka:

1) Záleží na složení, na krabičce je to vždy uvedeno, většinou se nedoporučuje více jak 2-3 šálky. Můžete zkusit ještě homeopatika. 2) Pokud nejsou žádné komplikace, kašel porod nemůže vyvolat. 3) mazání do nosu používat můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x