Leky

dobri den zase travuji ale po očkovani spalničky atd jsme po 4 dnech začali kašlat eni to nija moc myslimžeslyšim jak spinka že ma takovy bublavy ton v krku ale bojims e že namto steče dolu davam ten flixotid berodual ješte nechci nasazovat neni to nic velkeho ten kašle myslim uviidejka se bude vyvijet ale mam ji davat nejyk sirup od kašle třeby bylinny ktere snaši nebo ambrobene nebo vyčkat ? a ješte včera jsme se vas ptala na to jedtli se muže stat že po lečbe tech kortikoidu mužou nastata zachvaty laringitida anebo sipani i když jsme je nikdy nemněli ale bojim se že po te lečbe mužou začit jak to telo si zvykne na kortikoidy a je astmatik že pak budou se už huž projevovat ???

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání flixotide nezvyšuje riziko laryngitidy, ani nezhoršuje průběh jiných respiračních infekcí. Co se týká kašle po očkování, zatím sledujte vývoj , zda-li se bude kašel zhoršovat, tak nechte dceru vyšetřit a poslechnout u dětského lékaře. Sledujte také zda-li nemá dcera teplotu, po očkování se může objevit, ale během 1-2 dnů vymizí.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: