Leky

Dobry Den. Rad bych se zeptal když přestanu brat leky typu Prozac a neberu je 4 tydny kdy odezni nežadouci učinky jako třeba velky vahovej přirustek,nebo spiše kdy uplně vliv leku uplně odezni ? Bral jsem leky 5 let ale ted přechazim na homeopatika.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.asi Vás moc nepotěším,ale váhový přírůstek není nijak charakteristický nežádoucí efekt skupiny antidepresiv ,z níž fluoxetin/obchodně Prozac/pochází.Takže je otázkou,zda Vaše asociace jsou zcela "namístě".Po 5 letém užívání antidepresív bych postup vysazování rozhodně konsultovala s ošetřujícím praktickým lékařem nebo psychiatrem..nečiňte tak,prosím,"na vlastní pěst"-

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x