Leky

dobrý den,14dní sjme brala tabl, Biseptol480 mezitim se také brala i antikonc,lyndinette20 bylo mi řečeno že Biseptol snižuje učinnost antikonc, včera jsme již tabl, Biseptol dobrala a chtěla jsme se zeptat kdy opět plně začne pusobit antikonc, kterou ted užívám, jelikoš jedeme s manžele na svatební cestu byla bych ráda abych si vše užila bez problému, ted zdali to do té doby bude možné, odletáme v červnu 16.6, myslíte si že tato antikonc, bude mít v té době již požadovaný učinek? beru ji už 2 měsíce, Děkuji za odpověd,

Odpověď odborníka:

Záleží na Vašem cyklu, teoreticky nelze vyloučit ovlivnění účinnosti antikoncepce Biseptolem, pokud chcete mít úplnou jistotu, používejte až do konce cyklu ještě jinou ochranu - např. kondom. Prakticky ale Biseptol ovlivňuje efekt antikoncepce jen málo nebo vůbec.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x