Léky a otěhotnění

Dobrý den, v listopadu jsem vysadila HA, ale v lednu jsem byla nemocná, brala jsem antibitotika, takže snažení o miminko jsme odložili. Teď jsem opět onemocněla, mám kašel a chřipku, užívám Ventolin, Tussin, Broncho-Vaxom a Desloratadine Teva. Můžeme se začít snažit o miminko,když už 3 týdny neberu antibiotika?

Odpověď odborníka:

Početí je ideální ve stavu fyzické i psychické pohody,takže by bylo vhodnější počkat až se dostanete z virózy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: