Léky a slunce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli se při tabletách užívaných vnitřně ústy na opakovanou poševní mykózu - kandidózu může chodit na slunce nebo jestli z toho hrozí nějaká vyrážka nebo jiný problém. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

U běžně užívaných antimykotik (prostředků proti plísním) jejich výrobci nespatřují nutnost ochrany před osluněním.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x