Léky aerius

Dobrý den,mám takový dotaz. Pomůžou léky na alergii AERIUS na zmírnění otoku nosní sliznice a je jedno jestli to budu brát ráno nebo večer?lékař mi řekl že spíše večer.jaký v tom je rozdíl?a za jak dlouho pocítím účinky?? a ještě pomůže i Montelukast?? Děkuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Oba léky by mohly pomoci, Aerius je nesedativní antihistaminikum, takže ho můžete brát i ráno, ale je to vpodstatě jedno.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: