Leky na alergii a přibírání na váze

Dobrý den, mám alergii na plísně, peří, roztoče, jablka, jarní pyly, ořechy a pšenici. Od prosince 2010 užívám lék Aerius, Isoprinosine poslední dva měsíce. Stravuji se stále stejně, sportuji a má váha stále stoupá. Chtěla bych se zeptat, zda je možné že tyto léky můžou zapříčinit rostoucí váhu? Jinak druhým rokem užívám antikoncepci Qlairu, ale po ní jsem nepřibírala. Před užíváním Aeriusu jsem měla Cezeru, Flonidan ale tyto léky mi na alergické potíže nezabíraly. Po Cezere jsem pocitovala taky nárust hmotnosti. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Ani Aerius ani isoprinosin by neměly mít žádný vliv na tělesnou hmotnost.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Desloratadin | Od: Natalie | 18.5.2016 14:53
Chtela jsem se zeptat jestli ma
desloratadin od zentivi,nejaky vliv
na pribyrani na vaze.Jiz ho beru
3roky a nedari se mi zhubnout.A
spise jsem pribrala.Nemam k
tomu ale dispozice,vzdy jsem byla
akorad.
reagovat
re:Desloratadin | Od: uLékaře.cz | 19.5.2016 14:17
Dobrý den, děkujeme za dotaz.
Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás,
abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do
poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.c
z/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x