Léky na artritidu

Dobrý den, od 16 roků mě provází životem lupenka /teď 65/, před 15 lety se přidala artritida prý od lupenky, napadla malé klouby a postupně začínají otoky a bolesti kolen, celých 15 roků užívám prednison 5 1-0-0, a salazopyrin en 1-0-2 , poslední krevní odběry ukazuji Trombocyty př. (PLT) 94, může to způsobit popsaná medikace? Mám ji omezit? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vaše celková léčba by mohla krevní obraz ovlivnit, ale změny v hodnotách trombocytů mohou mít i jiné příčiny. Samozřejmě bez porady s lékařem není možné medikaci a dávkování upravovat. Poraďte se se svým dermatologem či revmatologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: