Léky na dnu

Dobrý den. Před půl rokem mi byla lékařem nalezena DNA. Následně jsem zažila první záchvat. Poté mi můj doktor napsal užívat 2x denně DICLOFENAC AL RETARD. Necítím se moc dobře. Bolí mě břicho,oči a celkově se cítím hůř. Nyní mě zarazila i reakce pana lékárníka,když se pozastavil nad tím,jak léky užívám a cituji" tohle bych nikdy nebral ". Nemám se raději poradit i s jiným doktorem? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Diclofenac se užívá jenom v době akutního záchvatu ne dlouhodobě. Po odeznění záchvatu je potřeba držet dietu a ev brát léky na snížení hladiny kyseliny močové S pozdravem

MUDr. Branislav Holman
MUDr. Branislav Holman

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní ambulance, Praha 3

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Články: Co všechno vás čeká po operaci křečových žil
Chystáte-li se vyřešit...
Nárok na lázně s RS je individuální
Články: Nárok na lázně s RS je individuální
Lázeňská léčebně...
Na bolest hlavy platí homeopatie
Články: Na bolest hlavy platí homeopatie
Bolest hlavy je jednou z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Prostata
Články: Prostata
Prostata je součástí...
Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Články: Rakovina prsu útočí i na mladé ženy!
Rakovina prsu je v České...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x