Léky na tlak

Včera jsem si vzala prvně lék na vysoký tlak Perindopril. Dostavila se mi úzkost a mám teď stěhovavé píchání po kostech. Neměla jsem možnost se zeptat lékaře, zatím jsem si další nevzala. Co znamenají ty potíže. Není to nějak nebezpečné.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Perindopril nezpůsobuje píchavé bolesti v kostech ani úzkost. Doporučuji navštívit lékaře, který vám Perindopril předepsal a poradit se s ním o jeho dalším užívání.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: