Léky před otěhotněním

Dobrý den, s manželem se pokoušíme o miminko,dnes jsem dobrala injece a prášky od krční páteře Almiral- před nimi mi lékař doporučil pokoušení odsunout a nyní užívám prášky dorsiflex,ještě na uvolnění, je třeba pokoušení o miminko stále odkládat a začít až po dobrání léků?Popř. pokud by se podařilo, hrozí nějaké nebezpečí? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dorsiflex® nesmí být užíván v prvních třech měsících těhotenství. Dorsiflex® se obvykle používá ke krátkodobé léčbě a jen při akutních obtížích.Vzhledem k tomu bych snahu o graviditu na tu krátkou dobu užívání odložil. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: