Léky v těhotenství

Jsem v 9 tt a bolela mě poslední dny hodně hlava, normálně se teď práškům proti bolesti zcela vyhýbám, nicméně jsem si nakonec vzala Paralen, konkrétně 3 Paraleny během dvou dnů. Je Paralen bezpečný? Přepadly mě trochu výčitky...Nemůže to plodu nějak uškodit? Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Krátkodobé podání Paracetamolu v těhotenství je považováno za bezpečné.

MUDr. Alena Malíková
MUDr. Alena Malíková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ambulance praktického lékaře, A- Medicos, s.r.o., Zlín

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jste po operaci srdce? Připijte si (alkoholem) na zdraví!
Články: Jste po operaci srdce? Připijte si (alkoholem) na zdraví!
Mezi lidmi je rozšířena...
Mužský orgasmus
Články: Mužský orgasmus
Mužskému orgasmu předchází...
Pravidelné užívání aspirinu může zvýšit riziko Crohnovy nemoci až pětinásobně
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co by mělo zahrnovat...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: