Let letadlem, cadasil

Dobrý den. Mému otci diagnistikovali nemoc zvanou Cadasil. Je možné s touto nemocí vycestovat do zahraničí a letět letadlem? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, domnívám se, že je-li Váš tatínek v dobré kondici ( nevím v jakém stádiu nemoc u něho je ) není let letadlem rizikovější než u jiných lidí téhož věku.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: