Let po narkóze

Dobrý den mám dotaz ohledně mé dcery. Má 14 let a má jít na vyšetření gastroskopie pod narkózou. Prý ji propustí hned ten den co jí budou dělat gastroskopii (vezmou ji i nějaké vzorky). Máme již přes půl roku objednanou dovolenou kam máme letět 2,5 hodiny let letadlem. Po tomto vyšetření v narkóze to bude 3 den kdy máme letět. Když o tom přemýšlím, tak si nejsem jista zda nemůže nastat kvůli prodělané narkóze před 3 dny nějaký problém při letu . Děkuji a nashledanou

Odpověď odborníka:

Dobrý den. S ohledem na současná anestetika a to, že pacient by měl být propuštěn jen v dobrém stavu, považuji cestu i s tak krátkým odstupem za bezpečnou.

MUDr. Jaroslav Čupera
MUDr. Jaroslav Čupera

Specializace: Intenzivní medicína
Pracoviště: ARO Nemocnice Ivančice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: