Let v letadle

Dobrý den,kopil jsem tchánovi na 60ku let v ultra lehkém letadle,bojíme se že je 3roky po operaci srdce a má umělou chlopeň.Jeho povoláni je řidič autobusu a udělalo by mu to radost.Prosím poraďte ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že by to neměl být problém. Pokud nemá potíže, dušnost, bolesti na hrudi, tak se jedná o kompenzované srdeční onemocnění.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Léčba křečových žil nejsou jen tabletky a bandáže
Články: Léčba křečových žil nejsou jen tabletky a bandáže
Ano, jsou sice často první...
Akutní zánět nehtového lůžka. Jak ho rozeznat a léčit?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
ABCDE: Pět písmen pomůže s odhalením rakoviny kůže
Články: ABCDE: Pět písmen pomůže s odhalením rakoviny kůže
I když se zodpovědně...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: