Let v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda je rizikový let ve 14 tt. Rádi bychom na dovolenou, jen v rámci Evropy (cca hodina letu). Jsem po IVF, těhotenství dosud probíhá bez problémů. Moje paní doktorka mi to nedoporučila.

Odpověď odborníka:

dobrý den, IVF je rizikové těhotenství, osobně, pkud je vše v pořádku, nepišníte, nemáte bolesti, bych problém v krátkém letu neviděla.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: