Letani

dobry den chtela bych se zeptat ma wolf wite parkynsonuv syndrom a chci se zeptat jestli muzu letet s letadlem.lecim se uz 4 roky aberu leky FLEKANIDE a zatim 2 roky se mi nic nestalo bydlim v londyne a chci jet domu do cr.ale bojim se nekdy mam buseni srdce obcas ale pak se to zlepsi jak si vezmu prasek muzete mi pomoct poradit dekuji za ochotu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, let letadlem je vždy rizikový. V případě srdečních obtížích, je v letadle málo možností k ovlivnění stavu. Bude dobré se poradit s ošetřujícím kardiologem a před letem užít Flekanide. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x