Letrox

Dobrý den, bych se zeptat zda letrox na hypofunkci šž ovlivňuje antikoncepci. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Pokud je Letrox podáván dle výsledků vyšetření TSH, neměl by mít na antikoncepci žádný vliv. Při užívání antikoncepce však může být potřebná úprava dávky Letroxu.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: