Letrox

Je mi 17 let a zjistili mi sníženou cinnost stitne žlázy +vysoký cholesterol,nasadili léky Letrox.Mam strach ze priberu,závodně sportuju a jim zdave.Dekuji

Odpověď odborníka:

Hormony štítné žlázy by měly metabolizmus spíše stimulovat, nežli spomalovat, tudíž byste přibývat na váze jen z titulu užívání Letroxu neměla.
Mějte se hezky.

MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.
MUDr. Viktória Ďurovcová Ph.D.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: Soukromá endokrinologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: