Letrox a dávky

Dobrý den, mám vyoperovanou štítnou žlázu a nyní denně beru Letrox 150. V současné době jsem prodělala střevní chřipku /3 dny jsem zvracela a mela prujem, nebyla jsem schopna cokoliv sníst.. -tudíž ani Letrox../ Chtěla jsem se zeptat, jestli mám normálně pokračovat ve stejných dávkách jako dříve /ptám se Vás hlavně proto, že se u mě už jednou objevily projevy "předávkování hormony" -to nemělo žadnou souvislost se střevní chřipkou.. ale rozhodně bych to nechtěla zažít znovu!/ Moc děkuji za Vaši odpověď, s pozdravem Tereza

Odpověď odborníka:

Dobrý den, když se váš stav ted stabilizoval, pokračujte v dávce jakou máte nastavenu. Důležité jsou pravidelné kontroly, na nich se stanovuje přesné dávkování podle krevních testů. Při 3 dnech vynechání Letroxu vám nic nehrozí, organismus se zadaptuje. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: