Letrox a trombofilie

Dobrý den,mám vrozenou trombofilní mutaci leiden. Dostala jsem prášky Letrox 25 na štítnou žlázu mohu prášky užívat? Když jsou to hormony? Které mohu. A nemohu děkuji

Odpověď odborníka:

Milá Markéto, hormony štítné žlázy nemají žádný vliv na tvorbu trombóz, určitě je nasaďte. Problémové jsou ženské pohlavné hormony, např. kombinovaná hormonální antikoncepce.

MUDr. Markéta Macková
MUDr. Markéta Macková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka v Třebíči

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: