Leukocytární a trombocytární protilátky v těhotenství

Jsem ve 20 tt a byly mi zjištěny tyto látky v těhotenství. Zatím čekám na opakované výsledky z krve, ale chci se zeptat, jestli se může stát, že by výsledky mohly vyjít negativně a jestli jste se s takovým případem už setkal? Vím že je to dotaz mimo vaši specializaci, ale v případě pozitiva, jaký to může mít dopad na dítě před a po porodu? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Ano,výsledek může být při kontrole negativní, ale pro podrobnější odpověď směřujte dotaz na hematologa příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: