Leukocyty

Již 20let mam snižené množství leukocitů,tj.3 nebo 3,2.Beru pyridixin v tabletach 3x1 denne.Chtela bych vědět,zda existuje i jiná účinější léčba pro zvyšení počtu bílých krvinek,pyridixin zřejmě nepomáhá.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den Aleno! Užívání pyridoxinu, tedy vitamínu B6, lze označit spíše jako léčbu podpůrnou. Snížení počtu leukocytů ve vaší krvi je mírného stupně. Zda je u vás nutná léčba (případně jaký typ léčby by byl pro vás vhodný) záleží především na tom jaké máte zdravotní potíže.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: