Leukoplakie

dobry den, na sliznici v ustech mam asi leukoplakii, v oblasti jak sou tvare na obou stranach, sou to bile fleky,ktere kopiruji zuby,vypada tak ze se mi tam otlaceji zuby,fleky sou trocha vystouple,myslite si ze je to nebezpecne,je potreba to lecit?mam to tam uz hodne let, dekuju za odpoved

Odpověď odborníka:

Vážená paní Gábino, charakter slizničních změn nejlépe posoudí histolog při vyšetření kousíčků tkáně, odebrané při biopsii. Doporučuji Vám domluvit se na jejím provedení s ORL lékařem nebo stomatologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: