Lexaurin

  • Dotaz od: Šárka ahrendová
  • Publikováno: 22.12.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den. paní doktorko Leskovská. Můj předešlý dotaz ohledně Lexaurinu. Děkuji Vám za odpověď. Řeším kombinací Cipralexu a Lexaurinu na doporučení psychiatra středně těžkou depresi. Mám další dotaz, zda Vámi doporučovanou techniku emoční svobody, musím nebo mám předem konzultovat se svým psychiatrem. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, eft technika je spíše alternativní technikou (www.eft.cz nebo www.eft-ahc.cz), je vhodné o tom psychiatra informovat, ale dobré by bylo žádat u něj oficiální léčebnou techniku psychoterapie (nevím, proč vám ji nenabídnul). Deprese je sice léky dobře ovlivnitelná, ale v kombinaci s psychoterapiíí je léčení mnohem ůčinnější ( a je potom mořné množství léků nebo jejich dávky podstatně snížit). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: