Lexaurin

Chci se zeptat, poslední dobou trpím depresemi, jsem roztresena, porad se pozoruji a mám pocity strachu ze zdravi u sebe a u rodiny. Po dlouhe době mám nastoupit do zaměstnáni a cítím se hodně nervózní a bez sebevědomí. Můj PL mi předepsal lexaurin 1/2 tabletky večer. Cítím se po něm ale hrozne. Hlavu mám úplne jako mimo sebe a porad jsem brecela. Mám malé děti, tudíž musím fungovat a ne si dat večer tabletku a druhy den jen polehavat a pozorovat se, jak mi není dobře od žaludku a jak mám hlavu jako v jinem světe. Lexaurin jsem vysadila, je to druhy den a je mi o sto procent lepe. Chci se zeptat, mamli se se svymi pocity strachu, úzkosti a depresemi obrátit na psychiatra, nebo psychologa? Jsem již k psychologovi objednána, ale nejsem si jista, jestli jsem se obrátila správně. Děkuji za odpověd. Šárka

Odpověď odborníka:

Milá paní Šárko, přimlouvala bych se za spolupráci s oběma odborníky. Úzkost je velmi dobře léčitelná prostředky zasahujícími do biochemismu mozkových přenašečů. Psychoterapie vedená klinickým psychologem se s vhodnou aplikací léků nevylučuje, naopak vhodně doplňuje.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: