Leze na deloznim cipku

dobry den prosim mela bych dotaz ,jak moc konizace ohrozuje pripaden dalsi poceni ?jiz jedno dite mam ale chci se prosim zeptat a nebo zda se po porodu muze znovu vyskytnout stejny problem ?moc vam dekuji misa

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zákrok obvykle nemá vliv na početí a donošení zdravého dítěte. Problém se může opakovat i po porodu, nebo kdykoliv jindy po prodělané konizaci. S pozdravem

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x