Lichen ruben

Měl jsem tento problém v dutině ústní,který po aplikaci masti Dexaltin Oral Paste se částečně uklidnil.Ale momentálně mám problém s předkožkou na penisu.Bývá zarudlá a bolestivě se přetahuje.Nejhorší to je po pohl.styku.Na kožním oddělení mi předepsali mast Fucidin H .Je něco speciálniho na tento problém?

Odpověď odborníka:

Pokud jsou tyto problémy skutečně v souvislosti s lichenem, tzn. jde o neinfekční zánětlivé změny, pak účinnější než Fucidin H by byl např. Fucicort či jiný krém s výraznějším protizánětlivým efektem (Belogent, Advantan, Afloderm, Cutivate...). Někdy je v těchto případech nutná a vhodná obřízka.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x