Lichořeřišnice a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na vliv kapek Lichořeřišnice velké na antikoncepci. Je mi 17 a trpím zánět močového měchýře a byla mi tato bylina doporučena jako prevence. Ovšem, dočetla jsem se, že je to silné přírodní antibiotikum, a antibiotika, jak vím, oslabují funkci ATK.. Na druhou stranu, jsou to jen bylinky, tak bych žádala o upřesnění. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vliv snížení účinnosti antikoncepce by neměl být velký, spíše zanedbatelný Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: