Lindaxa 15 a těhotenství

Dobrý den, mám dotaz, jsem nyní těhotná a ještě než jsem se dozvěděla o těhotenství jsem brala lindaxu 15 na hubnutí. je plod ohrožen? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den! Přípravek se nesmí podávat během těhotenství nebo kojení, proto o užívání Lindaxy informujte co nejdříve svého gynekologa. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: