Lindaxa 15 nebo 10

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda můžu užívat lindaxu 15. Jsem 7 měsíců po operaci žlučníku, beru prášky na vysoký krevní tlak, který mám po prášcích v pořádku. Ráno beru Tanatril 10 a Indap, večer Hipres 10. Táké užívám antikoncepci Mirell. Jiné zdravotní problémy nemám. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Hano! Na dálku Vám nemohu schválit její užívání, neboť i přes Vaši snahu mi k tomu spousta informací chybí. Nadto jsem odpůrcem farmakoterapie v hubnutí, dle mé zkušenosti vedou léky pouze k jojo efektu po skončení terapie. Smysluplné je hledat životní a stravovací styl, který bude lépe prospívat Vašemu tělu. A klíč je především v pohybu. zkuste nepoužívat vůz, případně MHD. Choďte, jezděte na kole. Choďte na ostré procházky po okolní přírodě. Jezte PRAVIDELNĚ, pestře, hodně zeleniny, jak syrové,l tak vařené. Zlepšíte-li si fyzičku, pravděpodobně se zbavíte svých léků. zhubnete-li, budete se cítit mladá a plná energie. Konsultujte poradnu pro výživu a životní styl, případně lékaře celostní (holistické) medicíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
8 ověřených způsobů, jak nedat šanci chorobám srdce a cév
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Články: Potřebujete zklidnit nosní sliznici? Vsaďte na šetrnost!
Uvolnit ucpaný nos při rýmě...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
Medikamentózní léčba benigní hyperplazie prostaty
Brusinky, česnek a petržel: síla, která zkrotí infekci močových cest
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Poznejte příznaky klíšťové encefalitidy dříve, než bude pozdě
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: