Lindaxa

Dobrý den,je mi 22 let,mám 175 cm a 81 kg,beru yadine,za půl roku jsem shodila pouhých pět kilo,pravidelně cvičím a jím 6x denně,je pro mě vhodné požádat lékaře o Lindaxu?Má původní váha byla 67 kg a ráda bysh se na ni vrátila.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, redukce váhy o 5 kg za půl roku je rozumná rychlost shazování, pokud netrpíte monstrózní obezitou (čemuž ve vašem případě s Body Mass Indexem 26,4 tak není). Přípravek Lindaxa je určen obézním pacientům nad BMI nad 30 případně nad 27, mají-li současně cukrovku nebo dyslipidemii, a to pouze v případě, že režimová léčba úpravou stravy a změnou fyzické aktivity nebyla dostačující. Vám se daří hubnout přirozeným způsobem, k čemuž vám lze jedině gratulovat a popřát dostatek pevné vůle a odhodlání, myslím, že pokud vydržíte, tak se na svou váhu tímto rozumným způsobem dostanete.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: