Lindynette 20

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, je možné použít antikoncepční prášky Lindynette 20 ve větším dávkování po nechráněném sexu, když mi hrozí otěhotnění, děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud užíváte antikoncepci pravidelně a podle předpisů, nehrozí vám otěhotnění (riziko selhání antikoncepce při pravidelném užívání je minimální, z čeho usuzujete, že vám "hrozí" těhotenství??, proto ji přece užíváte, aby vás chránila...). Jinak větší dávku HA bych rozhodně neužívala - mohla byste ohrozit svoje zdraví a zabránění ěhotenství stejně není jisté. Pokud si opravdu nejste jistá s těhotenstvím, navštivte lékaře a požádejte např. o tabletku Escapelle - je to nouzový kontracepční přípravek. Užívá se po nechráněném pohlavním styku nebo po selhání použité metody kontracepce. Tento typ kontracepce se často nazývá "the morning-after pill" neboli "pilulka po". Ale musíte přijít k lékaři záhy, tabletka se musí užít do 72 hodin po styku. Poradte se s gynekologem, jen žádné experimenty. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Lindynette 20 | Od: Kačenka | 3.3.2012 16:02
Ahoj holky, od 15 let (skoro
6 let) jsem brala Pramino
28, teď mi doktor předepsal
Lindynette 20. Po první
antikoncepci jsem
nepřibrala, pleť v pořádku,
žádné bolesti, menstruace
pravidelná. Momentálně se
docela bojím nasadit
Lindynette, protože všichni
píšou, jak přibírají, ztrácejí
chuť na sex, zadržují vodu.
Tak vůbec nevím zda do
toho vůbec jít... :-(

reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: