Lindynette 20

Dobrý den, chtěla bych vás poprosit o radu. Již před 2 měsícema jsem přešla z chloe na lindynette. U lindynette dostanu obvykle ms v pauze, ale mám ji pouze 2 dny, to znamená že další aktivní prášek z dalšího platíčka beru a menstruaci už nemám. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

dobrý den, to je v pořádku, menstruace při atk je slabá někdy nemusí být vůbec,jen špinění.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
Překvapivé zdroje cholesterolu
Články: Překvapivé zdroje cholesterolu
Bůček, slanina, uzené maso...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Články: Na zánět průdušek platí síla přírodního léku
Přírodní a klinicky ověřená...
Rakovina kůže
Články: Rakovina kůže
Rakovina kůže je souhrnné...
Mykózy – jedno z nejčastějších gynekologických onemocnění žen
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Život po infarktu
Články: Život po infarktu
Srdeční infarkt je vážný...
S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Články: S diagnózou schizofrenie život nekončí!
Schizofrenie je závažné...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: