Lindynette 20

Dobrý den,prosím Vás,užávám antikoncepci lindynette už půl roku,zezačátku jsem neměla žádný problém,ale poslední dobou mám stále nafouklé břicho,a taky jsem přibrala asi 3kg,chtěla jsem se Vás prosím zeptat,jestli kdyby přibírání bylo z antikoncepce tak by se dostavilo hned na začátku užívání,nebo se to mohlo dostavit až později,tedy po delší době užívání...Taky jsem chtěla poprosit jestli byste byl tak hodný a případně mi doporučil vhodnější nízkohormonální antikoncepce u které by nebylo velké riziko přibírání...předem mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Skutečně příbytek na váze bývá spíše a začátku užívání, jinak Lindynenette je poměrně hodně nízkodávkovaná antikoncepce ještě méně estrogenů obsahuje Minesse a Mirelle. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: