Lindynette 20

Dobrý den chci se zeptat , před Lindynette jsem brala Yaz a vše bylo podle mě v pořádku ale pan doktor mi změnil prášky kvůli nějakému problému se sliznicí . Musela jsem si bohužel kvůli dovolené přejíst prášky menstruaci a teď už s novými prášky čekám 4 dnem ale furt nic . Je to normální ? Není to těmi novými prášky ? nebo nemohlo se stát že bych byla těhotná ? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste tabletky užívala bez zapomínání, neměla byste být těhotná. Menstruace se může dostavit velice slabá, vyčkejte ještě den, dva.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Cystoskopie
Články: Cystoskopie
Cystoskopie je endoskopické...
Jak se hodnotí rakovina prostaty
Články: Jak se hodnotí rakovina prostaty
Stadium neboli rozsah...
Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Články: Trápí vás dásně? Víme, co jim škodí!
Správná péče o dutinu ústní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Články: Štítná žláza dokáže hodně potrápit
Štítná žláza může...
Rakovina ledvin
Články: Rakovina ledvin
Rakovina ledvin (renální...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: