Lindynette 20

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zdase nějak snižuje působení antikoncepce Lindynette 20, když ji beru prostě někdy večer? Ne třeba v 22 nebo v 20, ale proste, jak mi to vyjde,protože ji nenosim u sebe nebo si nevzpomenu. A druhy dotaz se tyka toho, jak mam prejit na jiny cas.? Chtela bych to zpravidelnit, abych mela jistotu a z tec hvecernich hodin si to presunout treba na 10 hodiny dopoledne, tak jestli mam zacit s novym platem a nebo jit na to nejak postupne..? Dekuji za odpovedi. :)

Odpověď odborníka:

Dobrý den,pokud to je v rozmezí 6 hodin,je to v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: