Lindynette 20 a ospen 1000

Dobrý den, již rok užívám Lindynette 20 a na angínu jsem dostala antibiotika Ospen 1000 (1 tableta po 8 hodinách). Poslední tabletu antibiotik si mám vzít 9.5 a v ten samý den by mi měla začít pravidelná 7 denní pauza Lindynette. Jedeme ovšem s přítelem na dovolenou, a tak bych ráda pauzu vynechala a navázala hned dalším platíčkem antikoncepce. Je možné takto navázat antikoncepci při braní antibiotika? Bude to mít na antikoncepční účinek nějaký vliv?

Odpověď odborníka:

Ano,pauzu bez tbl dělat nemusíte a můžete začít brát další platičko.Vzhledem k tomu,že jste brala antibiotika,doporučuji se chránit ještě kondomem.

MUDr. Michael Kozák
MUDr. Michael Kozák

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologicko – porodnická praxe

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Články: Jak si poradit se zánětem močových cest pomocí homeopatik
Pálení a řezání v podbřišku...
Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Články: Ledviny – jeden z nejdůležitějších orgánů v těle
Již staří Číňané považovali...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Ženská masturbace
Články: Ženská masturbace
Mnoho žen ještě stále žije...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: