Lindynette na akné ?

Dobrý den, brala jsem 1 rok Diane 35 z důvodu akné, pak jsem na 3 měsíce přestala a poté začala zase se stejnou antikoncepcí, kterou již používám půl roku. Bohužel se mi asi před 3 týdny objevily popraskane žilky na nohou a i bolesti žil, občas byly i velké žíly viditelné, hlavně večer. Nyní jsem po poradě s gynekoložkou dostala antikoncepci Lindynette 20, ale dozvěděla jsem se že má slabý androgenní účinek, protože obsahuje gestoden.Je možné, že se mi akné vrátí? Bojím se, protože jsem se kvůli tomu hodně trápila a půl roku mi trvalo, než se to po prvním vysazení dostalo zase do normálu. Existují i jiné nízkohormonové ATK, které působí proti akné ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Akné se vrátit může, jiné typy antikoncepce s antiandrogenním účinkem existují ( několik), ale názvy nemohu uvádět, zeptejte se své gynekoložky.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
S Nutridrinkem připravíte zdravou snídani během několika minut
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Články: Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Podobně jako při vstupu do...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x